CONTACTE

ORIOL BAULENAS COSTA
oriol@oibe.cat

   

  PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de ORIOL BAULENAS COSTA amb CIF 33954192M i domicili social situat a PASSEIG DE LA SUISSA 50 08551, TONA ( BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ORIOL BAULENAS COSTA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  ORIOL BAULENAS COSTA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ORIOL BAULENAS COSTA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

   

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ORIOL@OIBE.CAT.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l’adreça: ORIOL@OIBE.CAT.

   

  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

   

  L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.